Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: ”Iată că a venit și ziua dreptății! Chiar și adversarii politici recunosc...”

Gabriela Firea: ”Iată că a venit și ziua dreptății! Chiar și adversarii politici recunosc...”

Gabriela Firea a postat un mesaj pe o rețea socială în care se declară fericită pentru că ”după o campanie rușinoasă, plină de minciuni și atacuri injuste la persoană a venit și ziua dreptății”.

Gabriela Firea: ”Iată că a venit și ziua dreptății! Chiar și adversarii politici recunosc...”
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    07 Oct 2020   •   14:00

”După o campanie rușinoasă, plină de minciuni și atacuri injuste la persoană, în care s-au străduit să-i convingă pe bucureșteni că nu am făcut nimic iar ceea ce am făcut este prost și vor anula toate proiectele mele, iată că a venit și ziua dreptății.

”Viceprimarul va menține toate programele inițiate de mine și echipa mea”

Viceprimarul care va coordona sănătatea a anunțat că va menține toate programele inițiate de mine și echipa mea : investiții în spitale, medicină școlară, teste PCR, stimulente financiare pentru gravide, nou-născuți, procedură FIV, teste genetice pentru cancer etc.

”Nu am făcut umbră pământului fără rost”

Când chiar adversarii politici recunosc munca și implicarea, atât a mea, cât și a colegilor de la ASSMB, înseamnă că nu am făcut umbră pământului fără rost!

A, să nu uit! Domnul în cauză a anunțat că anulează doar stimulentul financiar pentru donatorii de plasmă sanguină, de la pacienții vindecați de Covid! Până acum, avem 155 donatori. Adică circa 500 de pacienți din ATI salvați!

”Vanitățile și interesele sunt, la ei, mai presus decât viața oamenilor”

Judecați voi utilitatea acestui program, câtă vreme guvernul nu face niciun efort pentru a asigura plasma necesară cazurilor grave!

Se pare că vanitățile și interesele sunt, la ei, mai presus decât viața oamenilor!”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close