Antena 3 CNN Politică Geoană: Spotul "Alege-ţi stăpânii cu grijă" este "tare" şi foarte bine realizat

Geoană: Spotul "Alege-ţi stăpânii cu grijă" este "tare" şi foarte bine realizat

Geoană: Spotul "Alege-ţi stăpânii cu grijă" este "tare" şi foarte bine realizat
07 Mai 2008   •   21:20

Mircea Geoană, Invitat în cadrul emisiunii Ştirea Zilei, a vorbit despre spotul "Alege-ţi stăpânii cu grijă", difuzat de Antena 3, care a fost interzis de CNA, printr-o decizie luată marţi. Liderul PSD a declarat despre clip că ?este tare!?. ?Este un clip foarte bine realizat, poate unul dintre cele mai bune. Nu ştiu cine l-a conceput dar, probabil că va primi şi un premiu pentru el?, a declarat Geoană.

Acesta a continuat precizând că spotul ?ne loveşte în stomac, pentru că retrezeşte nişte momente de panică?. Subiectul dezbătut în cadrul emisiunii nu a fost însă cel despre controversatul spot al Antenei 3 ci despre campania electorală şi despre numărul celor care vor merge la vot. Mircea Geoană consideră că va câştiga campania care, nu va agasa populaţia. ?O campanie neostentativă, din uşă în uşă, este cheia unei campanii de succes?, a spus Geoană.

?Românii sunt dezamagiţi şi au dreptate să fie dezamăgiţi. În acest moment avem cea mai mare creştere de preţuri, într-un singur an?, a declarat Mircea Geoană. Liderul PSD a continuat precizând că ?soluţia este fie cea a lui Băsescu: toţi sunt ticăloşi, sau varianta mea: sa separăm lucrurile bune de cele rele.? ?Începutul este alegerea candidaţilor prin vot uninominal, o responsabilizare a clasei politice?, a spus Geoană.

?Nu sunt subiectiv spunând că bucureştenii vor vota cu inima pentru Bucureşti, dar şi cu mintea,(...) lumea s-a plictisit de furtul de bani publici?, a mai spus liderul PSD, Mircea Geoană, în cadrul emisiunii Ştirea Zilei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close