Antena 3 CNN Politică Gheorghe Flutur l-a aşteptat pe George Simion pentru o confruntare: "Ai spus că vrei Bucovina înapoi. Eu o vreau înainte, spre lumea civilizată!"

Gheorghe Flutur l-a aşteptat pe George Simion pentru o confruntare: "Ai spus că vrei Bucovina înapoi. Eu o vreau înainte, spre lumea civilizată!"

Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, l-a aşteptat, astăzi, pe George Simion pentru o confruntare faţă în faţă, însă liderul AUR nu s-a prezentat şi a bătut în retragere.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Ian 2024   •   18:13

Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi al PNL Suceava, l-a aşteptat, astăzi, la ora 15.00, pe George Simion la o confruntare directă, însă liderul AUR nu s-a prezentat.

Flutur a aşteptat AUR la discuţii împreună cu primarul Ion Lungu şi deputatul Ioan Bălan, la Casa Culturii din Suceava. Mai mult, acesta a ieşit în faţa Casei de Cultură şi i s-a adresat direct lui George Simion, după ce a acesta a refuzat să vină la discuţia faţă în faţă.

"Ai scris că vrei Bucovina înapoi! Eu o vreau înainte. Înapoi e la ruși! Nu voi accepta Bucovina înapoi sub nicio formă. Niet! Îți spun categoric de aici pe limbajul tău. Bucovina trebuie să meargă înainte pe drumul spre lumea civilizată. Bucovina este o zonă frumoasă, pașnică și nu o jucăm la ruletă rusească", a fost mesajul lui Gheorghe Flutur.

Astfel, George Simion a rămas să strige în stradă, evitând o discuţie faţă în faţă şi fără "galerii", aşa cum numeşte Flutur susţinătorii lui Simion.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Flutur George Simion Suceava
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close