Antena 3 CNN Politică Cine sunt oamenii care au vrut schimbarea lui Cîțu. Gheorghe Flutur: ”Ei au vrut o schimbare”

Cine sunt oamenii care au vrut schimbarea lui Cîțu. Gheorghe Flutur: ”Ei au vrut o schimbare”

Președintele Klaus Iohannis nu a avut nicio legătură cu demisia lui Florin Cîțu din fruntea PNL, în schimb, niște filiale din sud ar fi avut inițiativa, a spus noul șef interimar al partidului, Gheorghe Flutur, duminică, la Antena 3.

Cine sunt oamenii care au vrut schimbarea lui Cîțu. Gheorghe Flutur: ”Ei au vrut o schimbare”
Sursa foto: Antena 3
de Milena Niță    |    03 Apr 2022   •   21:00

Întrebat cine sau ce l-a determinat pe Florin Cîțu să demisioneze de vineri până sâmbătă, Flutur a spus că nu comentează, dar a precizat că a fost o discuție prietenoasă recent, pentru a se găsi un calendar pentru înlocuirea președintelui. 

De asemenea, întrebat dacă a existat o scrisoare semnată de peste 40 de lideri de organizații județene prin care i se cerea demisia lui Cîțu, pentru a i se face loc lui Ciucă, Flutur a negat.

”Starea de spirit din ultima vreme era destul de aprinsă și erau niște nemulțumiri, dar nu a fost o scrisoare. Este o decizie a 42 de birouri permanente județene care cereau congres. 

Partidul are capacitatea de a reacționa și de a îmbunătăți lucrurile în mers. Deciziile s-au luat în câteva ore, oamenii au vrut o schimbare", a explicat președintele interimar al PNL, Gheorghe Flutur, duminică, la Antena 3.

"Nu știu să spun (cine a avut inițiativa - n.r.), cei din Sud. Nu-mi dau seama de nume, eram la Suceava. 

Eu am fost undeva pe la jumătate, era o atmosferă care spre așa ceva mergea. Partidul a avut o reacție hotărâtă și lucrurile trebuiau să se întâmple repede", a completat Flutur.

Gheorghe Flutur: ”S-a înrăutățit viața oamenilor, s-au scumpit carburanții, mâncarea. Avem niște măsuri urgent de luat”

Gheorghe Flutur, noul președinte al PNL până la congresul de săptămâna viitoare, a declarat duminică, la Antena 3, că viața oamenilor s-a înrăutățit, prețurile au crescut, iar zilele viitoare vor cere o ședință a coaliției de guvernare.

”Eu cred că zilele următoare, sigur vom avea coaliție, avem niște măsuri urgente de luat, măsuri social-economice.

S-a înrăutățit viața oamenilor, s-au scumpit produse alimentare, carburanții, benzina, motorina, aici trebuie să avem răspuns”, a spus Flutur.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close