x close

Gigi Becali vrea să se împace cu Traian Băsescu: Eu îl iubesc pe Victor Ponta, dar nu-l trădez pe Băsescu în viaţa particulară

de G.S.    |    24 Feb 2013   •   10:18
Gigi Becali vrea să se împace cu Traian Băsescu: Eu îl iubesc pe Victor Ponta, dar nu-l trădez pe Băsescu în viaţa particulară 416 Foto: Agerpres

Parlamentarul Gigi Becali a declarat, sâmbătă că, după meciul Steaua-Ajax Amsterdam, l-a sunat pe Traian Băsescu pentru a se împăca cu el. Becali le-a reproşat celor din USL că, deşi el a luptat împotriva şefului statului, Uniunea l-a abandonat.

"Eu l-am invitat pe Băsescu la meci. L-am sunat şi după meci (meciul Steaua-Ajax, n.r.) ca să mă împac cu el. I-am spus: Măcar să vii la Chelsea să fim ca pe vremuri. I-am spus că eu îl iubesc pe Victor Ponta, pentru că este cel mai mare prim-ministru al Europei, părerea mea, dar eu nu-l trădez pe Băsescu în ceea ce priveşte viaţa particulară. La meciuri aş vrea să fim ca pe vremuri, sunt un om sentimental şi mi-ar plăcea să fie el lângă mine ca atunci când ne-am calificat. Sunt un om mai sensibil la lucrurile astea", a declarat Gigi Becali, conform pesurse.ro.

De asemenea, Gigi Becali a avut o reacţie acidă şi faţă de Uniunea Social Liberală, în contextul plecării sale din PNL.

"Eu am fost un prea aprig duşman al domnului preşedinte Traian Băsescu şi acum m-aţi abandonat. Eu am intrat în foc pentru voi şi voi m-aţi abandonat, tot USL-ul", i-a spus Becali social-democratului Codrin Ştefănescu, aflat în studioul România TV.

"M-au abandonat tovarăşii mei soldaţi. Că eu am fost un simplu soldat în armata USL, care m-am luptat ca şi şapte generali că şi ei recunosc asta. Şi după ce s-a câştigat războiul au spus nu-ţi dăm nici grad, ne debarasăm, că eşti un soldat neinstruit care nu respecţi ordinele. Şi atunci am devenit gelos", a completat Gigi Becali.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati