Antena 3 CNN Politică Grindeanu, despre mesajele lui Cîţu: Minciuni şi postări triumfaliste de băiețel alintat de tătucul de la Cotroceni

Grindeanu, despre mesajele lui Cîţu: Minciuni şi postări triumfaliste de băiețel alintat de tătucul de la Cotroceni

Sorin Grindeanu, fost premier, apreciază că mesajele lui Florin Cîțu sunt "minciuni și postări triumfaliste de băiețel alintat de tătucul de la Cotroceni", care nu țin loc nici de măsuri de sprijin pentru mediul de afaceri afectat de pandemie, nici de soluții pentru milioanele de români.

Grindeanu, despre mesajele lui Cîţu: Minciuni şi postări triumfaliste de băiețel alintat de tătucul de la Cotroceni
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    20 Mai 2021   •   11:53

În mesajul postat pe Facebook, prim-vicepreședintele PSD publică și o hartă cu măsurile fiscale, cheltuieli şi amânări sau scutiri de taxe și impozite, pentru sprijinul firmelor și populației, la finalul lunii decembrie.

Grindeanu: Cîțu, un băiețel alintat de tătucul de la Cotroceni

"Ceea ce nu înțelege deloc #FlorinCîțu este că minciunile și postările triumfaliste de băiețel alintat de tătucul de la Cotroceni nu țin loc nici de #măsuri de sprijin al mediului de afaceri afectat de pandemie, nici de #soluții pentru milioanele de români, cu venituri #înghețate, dar cu prețuri din ce în ce mai mari la utilități, combustibili și alimente.

P.S. Cât au fost ”socialiștii” la guvernare, FMI-ul nu a pus România alături de economiile africane...", a scris Sorin Grindeanu, joi, pe pagina de Facebook.

Grindeanu: Cât au fost ”socialiștii” la guvernare, FMI-ul nu a pus România alături de economiile africane

Premierul Florin Cîțu susține că informațiile care circulă despre inflație reprezintă un fake news și anunță că România este pe locul șase în UE la acest capitol. 

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close