Antena 3 CNN Politică Honorius, fiul pedelistului Silviu Prigoană, s-a înscris în PNL: Adevăraţii liberali sunt la PNL

Honorius, fiul pedelistului Silviu Prigoană, s-a înscris în PNL: Adevăraţii liberali sunt la PNL

Honorius, fiul pedelistului Silviu Prigoană, s-a înscris în PNL: Adevăraţii liberali sunt la PNL
Sursa foto: Foto: INTACT Images
31 Aug 2012   •   11:27

Fostul candidat la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaţilor Honorius Prigoană s-a înscris, vineri, în Organizaţia Municipală a PNL Bucureşti, adeziunea fiind semnată de preşedintele interimar al PNL, Daniel Chiţoiu.
   
"Fostul candidat la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaţilor Honorius Prigoană s-a înscris vineri, 31 august a.c., în Organizaţia Municipală a PNL Bucureşti. Adeziunea a fost semnată de preşedintele interimar al PNL, Daniel Chiţoiu. Honorius Prigoană va activa în cadrul organizaţiei PNL a Sectorului 2", se arată într-un comunicat al Organizaţiei Municipale PNL Bucureşti, citat de Mediafax.
   
"M-am înscris în PDL exact pentru "L"-ul din PDL. Eu sunt un om de afaceri şi am principii şi idealuri de dreapta. Doar că, pe parcurs, mi-am dat seama că adevăraţii liberali sunt la PNL şi singurul partid de dreapta din România de astăzi este PNL" a declarat Honorius Prigoană în cadrul unei intervenţii telefonice la Antena 3.

Honorius Prigoană a candidat din partea PDL, la începutul anului 2010, pentru postul de deputat rămas vacant după plecarea lui Bogdan Olteanu la BNR.×
Parteneri
Schimbare majoră a legii pentru şoferii cu permise de categoria B
x close