Antena 3 CNN Politică Hrebenciuc a anunţat că nu mai candidează la funcţia de lider al grupului deputaţilor PSD

Hrebenciuc a anunţat că nu mai candidează la funcţia de lider al grupului deputaţilor PSD

Hrebenciuc a anunţat că nu mai candidează la funcţia de lider al grupului deputaţilor PSD
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Iul 2010   •   19:24

Viorel Hrebenciuc a anunţat, joi, că în septembrie nu va mai candida la funcţia de lider al grupului deputaţilor PSD. Acesta a precizat că a mai avut o astfel de intenţie şi în sesiunea trecută, însă a mers mai departe penru că a apărut un contracandidat şi nu a dorit să se interpreteze că ar fugi de competiţie.

"Acum pot să vă devoalez. Încă din iarnă nu aveam de gând să mai candidez pentru funcţia de lider de grup şi mare parte din colegii mei ştiu acest lucru, dar, atunci, la vremea respectivă, a apărut un contracandidat. Dacă atunci aş fi anunţat că nu mai vreau să mai candidez, toată lumea ar fi interpretat că fug de competeţie. Nu am fugit de competiţie", a declarat Hrebenciuc, citat de Mediafax, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) de la Piteşti.

Vestea că Hrebenciuc s-ar putea retrage din această funcţie a fost dată de liderul PSD, Victor Ponta, miercuri seară, la emisiunea Sinteza Zilei. Ponta a spus atunci că Hrebenciuc l-a anunţat că nu mai vrea să fie lider de grup din septembrie.

Viorel Hrebenciuc a precizat, joi, că va rămâne vicelider al grupului şi că la şedinţele Biroului Permanent Naţional al PSD va particpa numai în calitate de invitat. De asemenea, Hrebenciuc a declarat că, din septembrie, se va ocupa mai mult de Comisia de Afaceri Europene a Parlamentului, pe care o prezidează.

"Cred că o să rămân vicelider de grup, ca să pot participa la acţiunile importante ale gurupului. La BPN nu voi participa decât dacă voi fi invitat. Eu sunt parte a conducerii partidului în sine, nu am nevoie să particip la şedinţe formale", a spus Hrebenciuc.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close