Antena 3 CNN Politică Hrebenciuc: Primul care va pleca din Guvern va fi Vasile Blaga

Hrebenciuc: Primul care va pleca din Guvern va fi Vasile Blaga

Hrebenciuc: Primul care va pleca din Guvern va fi Vasile Blaga
Sursa foto: hrebenciuc
18 Iun 2009   •   03:52

Membrii Partidului Social Democrat continuă să atace declaraţiile ministrului Vasile Blaga, care ameninţa că ai săi colegi de guvern din PSD care refuză să stea la aceeaşi masă cu şeful statului vor părăsi executivul Boc.
Liderul social democraţilor parlamentari Viorel Hrebenciuc aprecia că secretarul general al PDL va părăsi primul Palatul Victoria.

?Înţeleg că domnul Blaga este iniţiatorul cultului personalităţii în PDL şi văd că se simte bine în această postură. E opţiunea domniei sale, nu o critic, doar o remarc. Însă ştiu că domnul preşedinte Băsescu nu se simte bine în această postură de obiect al cultului personalităţii, astfel încât cred că, după cum se aude, printre primii plecaţi din Guvern va fi domnul Blaga, chiar dacă el nu se scoală de pe scaun când vine Băsescu la şedinţele de Guvern?, a spus Hrebenciuc pentru Cotidianul.
"Premierul Boc îl invită pe preşedinte când consideră de cuviinţă, iar un membru al Cabinetului căruia nu-i convine are o singură variantă: să plece. Poate fi membru PDL sau membru PSD. Nu e nicio problemă. De aceea, copilării de genul Ťminiştrii PSD vor ieşi când vine preşedinteleť... Aş vrea să-l văd pe preşedinte că vine miercuri la şedinţa de guvern să văd cine pleacă, că pleacă cu totul, vă garantez! În guvern nu se votează, guvernul ia decizii prin consens", a spus Blaga într-un interviu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close