Antena 3 CNN Politică Ion Cristoiu: Cred că Traian Băsescu nu vrea să câştige Vasile Blaga

Ion Cristoiu: Cred că Traian Băsescu nu vrea să câştige Vasile Blaga

Ion Cristoiu: Cred că Traian Băsescu nu vrea să câştige Vasile Blaga
14 Mai 2008   •   23:08

Invitaţii de joi seară ai emisiunii Sinteza Zilei au dezbătut subiectul alegerilor locale care se apropie cu paşi repezi, dar şi cel privind şansele pe care le au principalii candidaţi de a câştiga Primăria Capitalei.

Ion Cristoiu, invitat permanent al emisiunii consideră că "în acest an, al cincilea electoral, nu va mai fi un vot negativ politic, cu excepţia votului împotriva lui Traian Băsescu."

Preşedintele României a greşit duminică, "prin acel sprijin explicit pentru Vasile Blaga", consideră Ion Cristoiu. "Eu cred că, până la urmă, nu vrea să câştige Vasile Blaga. Nu există aşa ceva în lume, nu se poate ca acest partid (n.r.- PD-L) să fie aşa de nevolnic, să aibă nevoie de sprijin, este aşa, un partid halou în jurul lui Băsescu", a continuat Cristoiu.

Radu Tudor, invitat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, a apreciat că "Vasile Blaga va fi depăşit de Cristian Diaconescu, care capacitează din ce în ce mai mult simpatia oamenilor care vor merge la vot."

"Cred că Vasile Blaga va fi un om sacrificat de Traian Băsescu la Capitală, pentru că Băsescu nu are nici un fel de interes ca acesta să câştige Primăria, deoarece astfel devine lider de partid şi tot partidul se va învârti în jurul lui Blaga, cu care nu va mai putea şterge pe jos, cum a făcut cu alţi lilderi ai partidului", a declarat Radu Tudor, la emisiunea Sinteza Zilei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close