Antena 3 CNN Politică Iuliana a strigat în urmă cu un an M...e PSD la un eveniment. Ce a pățit acum câteva zile

Iuliana a strigat în urmă cu un an M...e PSD la un eveniment. Ce a pățit acum câteva zile

Iuliana a strigat în urmă cu un an M...e PSD la un eveniment. Ce a pățit acum câteva zile
07 Dec 2019   •   11:15

Judecătoria Sectorului 1 a emis o primă sentinţă într-un dosar în care o bucureşteancă a contestat o amendă primită din partea Jandarmeriei pentru că a scandat „M**e, PSD!“, la parada de Ziua Naţională din 2018, scrie Adevărul.

Iuliana Mădălina Tudor, o protestatară din Bucureşti amendată de Jandarmerie pentru că „a strigat în repetate rânduri cu voce tare «M**e, PSD!»”, la parada de 1 Decembrie din 2018, a contestat amenda la Judecătoria Sectorului 1, dar în primă instanţă a pierdut procesul. În acţiunea prin care a cerut anularea amenzii aplicate de Jandarmerie, protestatara a arătat că „este un cetăţean activ şi cu spirit civic, raţiune pentru care s-a implicat în majoritatea acţiunilor de protest, fiind şi simpatizant al Asociaţiei Evoluţie în Instituţie”.

Judecătoria Sectorului 1 a decis să menţină amenda aplicată protestatarei pe motiv că manifestarea acesteia „nu a fost una paşnică, ci a fost de natură a tulbura ordinea publică, având în vedere că aceasta a scandat în repetate rânduri «M**e, PSD!»”.

 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close