Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, către liberali: PSD-ul e puternic înșurubat. Nu subapreciați acest adversar! Ar fi cea mai mare greșeală

Klaus Iohannis, către liberali: PSD-ul e puternic înșurubat. Nu subapreciați acest adversar! Ar fi cea mai mare greșeală

Klaus Iohannis, către liberali: PSD-ul e puternic înșurubat. Nu subapreciați acest adversar! Ar fi cea mai mare greșeală
de S.T.    |    11 Oct 2019   •   20:00

E nevoie urgent de un guvern liberal, susține președintele Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis le-a spus liberalilor la Adunarea regională a organizaţiilor PNL regiunea Centru organizată la Braşov că sunt „cel mai puternic partid”.

„Să nu faceți greșeala să considerați că acum toate problemele sunt rezolvate și ne culcăm. Ar fi cea mai mare greșeală, din două motive grele.

PSD rămâne un adversar puternic cu care trebuie să ne luptăm în numele românilor de bună-credință. PSD-ul este puternic înșurubat în instituțiile statului, în consilii județene, în primării, în consilii locale. Nu subapreciați acest adversar! Ar fi cea mai mare greșeală!

Al doilea motiv mult mai serios: românii așteaptă de la noi soluții pentru o guvernare eficientă”, a spus Iohannis, vineri seară, la Brașov.

Vă amintim că moţiunea de cenzură a trecut joi, iar Guvernul Dăncilă este demis.

Conform rezultatelor oficiale anunţate în plen, au fost prezenţi 399 de parlamentari, din care au votat 245. Trei voturi au fost anulate, astfel că numărul voturilor valabil exprimate a fost 242.

Dintre aceştia, 238 au votat pentru adoptarea moţiunii de cenzură, iar patru „împotrivă”.

×
Subiecte în articol: liberali guvern Dancila Klaus Iohannis
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close