Klaus Iohannis, ironie la adresa lui Liviu Dragnea și PSD: „S-au comportat ca la grădiniță”

24 Ian 2017   •   13:32
Klaus Iohannis, ironie la adresa lui Liviu Dragnea și PSD: „S-au comportat ca la grădiniță” Foto: Facebook

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, marţi, că PSD şi liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, s-au comportat "ca la grădiniţă" în chestiunea declanşării referendumului pe tema modificărilor la legislaţia penală.

"PSD şi Dragnea s-au comportat ca la grădiniţă: 'Vin cu tata, vin şi eu cu tata, am eu un unchi şi vin şi eu cu un unchi mai tare'", a spus şeful statului, cu privire la reacţiile PSD şi ale lui Liviu Dragnea în chestiunea referendumului.

El a susţinut că social-democraţii se gândesc la suspendarea sa din funcţie de la data la care a devenit preşedinte, dar că nu crede în declanşarea acestei proceduri.

Preşedintele Iohannis a afirmat că nu are informaţii că graţierea şi amnistia vor fi promovate în zilele următoare prin OUG, adăugând şi că în prezent "cercul de decidenţi în PSD s-a restrâns foarte mult şi tinde spre unu".

Şeful statului a apreciat şi că premierul Sorin Grindeanu este un om care înţelege politica şi cu care se poate discuta. Iohannis a precizat că înainte de a prezida şedinţa de Guvern de săptămâna trecută a avut o întrevedere cu premierul Grindeanu, pe care l-a întrebat dacă nu ar fi politicos să-l invite la această reuniune dacă tot a venit la Executiv.

Şeful statului efectuează o vizită oficială de două zile la Strasbourg.

Sursă: Agerpres
  • Parteneri
    x close