Antena 3 CNN Politică La ordinea zilei: Judecătorii acuză presiuni din partea servicilor

La ordinea zilei: Judecătorii acuză presiuni din partea servicilor

La ordinea zilei: Judecătorii acuză presiuni din partea servicilor
18 Iun 2015   •   20:20

Tot mai mulţi judecători acuză presiunile serviciilor secrete asupra justiţiei. Magistraţii cer CSM să ia atitudine fermă după declaraţiile făcute de reprezentanţii SRI, cum că ei, parte din servicii urmăresc procesele penale până la decizia finală. Judecătorii spun că prin astfel de afirmaţii cetăţenii de rând nu mai au garanţia că au drepturi egale în faţa instanţei.

"Până când o persoană ca Mircea Diaconu nu va fi preşedintele României aceste lucruri nu se vor îndrepta. Mircea Diaconu pentru că a trecut prin aceste abuzuri şi a câştigat în instanţă. A câştigat un mandat. Dacă un om ca Mircea Diaconu nu poate fi preşedintele României, ţara asta va avea tot timpul compromisuri cu abuzurile." a spus Radu Tudor în cadrul emisiunii La ordinea zilei.

Jurnalistul a mai adăugat: "Când va veni un om care a simţit nedreptatea, care a învins nedreptatea, atunci o să avem o şansă. Eterna tentaţie a celor care vin la putere este compromisul. Vreau să se gândească foarte serios Mircea Diaconu la mandatul de preşedinte al României."

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close