Lia Olguța Vasilescu a răbufnit la adresa liberalilor: „PNL îi consideră pe toți hoți”

28 Noi 2019   •   20:20
Lia Olguța Vasilescu a răbufnit la adresa liberalilor: „PNL îi consideră pe toți hoți”

Fostul vicepreședinte PSD Lia Olguța Vasilescu a precizat că că liberalii îi consideră „pe toți hoți”, după ce un secretar de stat de la Ministerul Justiției a propus introducerea unei declarații de avere pentru fiecare cetățean, precum și apariția unor parchete specializate pe zona financiară.

Citește Și Propunerea unui secretat de stat pentru toți cetățenii României: inițiativa care a inflamat opinia publică

„Hai! Asezați-vă liniștiți la coadă, pe două rânduri, dar absolut toți, nu doar politicienii și funcționarii publici, să vă depuneți declarația de avere, că a venit PNL la guvernare și, așa cum știți, PNL îi consideră pe toți hoți si e cu lupta anticorupție! Ce credeați? Ca doar cu PSD-iștii au treaba? Că dacă ați sărit prin piață sau ați votat disciplinat scăpați?
În plus, PNL ne propune și o nouă castă de procurori de parchete financiare pentru tot cetațeanul, ca DNA e pentru șmecheri, dar trebuie să aveți și voi, ceilalți, pe unii care să vă cerceteze! Cătușiadă la tot poporul...”, a scris pe Facebook Lia Olguța Vasilescu.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close