Antena 3 CNN Politică Lia Olguța Vasilescu, reacție acidă după majorarea accizelor la carburanți: A ”muncit” Guvernul PNL și de Revelion

Lia Olguța Vasilescu, reacție acidă după majorarea accizelor la carburanți: A ”muncit” Guvernul PNL și de Revelion

Lia Olguța Vasilescu a reacționat în termeni duri la decizia Guvernului Orban de a crește acciza la carburanți în ultima zi din 2019, ceea ce a anulat parțial efectul scăderii anterioare, care ar fi trebuit să ducă la o scădere importantă a prețului la pompă.

Lia Olguța Vasilescu, reacție acidă după majorarea accizelor la carburanți: A ”muncit” Guvernul PNL și de Revelion
02 Ian 2020   •   09:16

„Fraierii o mușcaseră... Credeau ca de azi se ieftinește carburantul... A "muncit" guvernul PNL și de Revelion, doar ca să nu se întâmple... #aveticeativotat”, a scris Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Citește și: Ministrul Florin Cîțu, primele explicații după majorarea accizei la carburanți: Am avut dreptate din nou, PSD a mințit!

Ministerul Finanţelor a majorat marți accizele la carburanţi, după ce cu o zi înainte președintele Klaus Iohannis promulgase legea prin care se elimină supraacciza la carburant. Majorarea accizei nu a fost anunțată public de guvernanți. Finanţele au decis, marţi, la ora 19, că ieftinirea de 45 de bani/l cu tot cu TVA efectuată de Parlament este prea mare, dar şi că nivelul minim al accizelor din UE este prea mic, şi au majorat accizele cu 9,11% faţă de nivelul publicat cu o zi înainte în Monitorul Oficial, cu 117 lei/1.000 l la benzină şi cu 107 lei/1.000 l la motorină.

Citește și: Lovitură de la Guvernul Orban, în seara de Revelion. A majorat accizele la carburanți, la o zi după eliminarea supraaccizei

×
Subiecte în articol: Lia Olguţa Vasilescu Klaus Iohannis
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close