Antena 3 CNN Politică Liberalii decid viitorul lor în USL. IPOTEZĂ: O alianţă PNL - PDL, VARIANTA EXTREMĂ

Liberalii decid viitorul lor în USL. IPOTEZĂ: O alianţă PNL - PDL, VARIANTA EXTREMĂ

Liberalii decid viitorul lor în USL. IPOTEZĂ: O alianţă PNL - PDL, VARIANTA EXTREMĂ
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Feb 2014   •   16:44

Liberalii iau în calcul o variantă extremă în cazul ieşirii de la guvernare, şi anume o alianţă cu PDL, dar şi cu formaţiunile rupte din acest partid -Forţa Civică şi Mişcarea Populară, scrie sursazilei.

Potrivit sursazilei.ro, în cazul participării pe liste separate la europarlamentare, PNL riscă să cheltuiască mult mai mulţi bani pe campanie şi, în plus, confruntările cu PSD în teritoriu ar degenera într-atât încât s-a putea ajunge chiar la ieşirea de la guvernare.

Şubrezirea relaţiilor cu PSD, inclusiv în teritoriu, ar putea duce chiar la refuzul actualilor parteneri de a-l mai susţine pe Crin Antonescu în cursa pentru Cotroceni. De aici, ar urma ca PSD să susţină un candidat propriu la prezidenţiale, iar liberalii ar putea înregistra un scor electoral sub 18%, pierzând aproape tot ce a reuşit să câştige până în prezent.

În plus, trebuie avut în calcul şi cât ar avea de suferit imaginea liderului PNL Crin Antonescu, candidat la prezidenţiale, în ochii electoratului.

Liderii liberali apropiaţi lui Crin Antonescu au fost convocaţi la sediul partidului la o şedinţă informală. Discuţiile ar trebui să înceapă la ora 18.00.  Şedinţa este decisivă pentru viitorul USL.


 

×
Subiecte în articol: PNL Crin Antonescu scandal usl
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close