Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, despre Klaus Iohannis: Îmi pare rău că nu mai crede în proiectul "România pentru români"

Liviu Dragnea, despre Klaus Iohannis: Îmi pare rău că nu mai crede în proiectul "România pentru români"

Liviu Dragnea, despre Klaus Iohannis: Îmi pare rău că nu mai crede în proiectul "România pentru români"
18 Dec 2016   •   23:02

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminică seara, că regretă faptul că şeful statului pare să fi renunţat la proiectul "România pentru români", care i-a fost prezentat în urmă cu un an, în cadrul unei întâlniri, moment în care preşedintele Iohannis a spus că "proiectul merită implementat".

"Acum un an şi ceva am avut prima întâlnire cu preşedintele Iohannis, cam la o lună după ce am fost ales preşedinte interimar la PSD. O întâlnire pe care eu am tratat-o cu foarte multă atenţie, interes şi foarte mult respect. Şi m-am dus pregătit la acea întâlnire şi încărcat cu foarte multă bună credinţă. Atunci i-am pus pe masă proiectul 'România pentru români'. Într-adevăr, după câteva luni, prin primăvară, ne-am mai întâlnit. (...) Şi mi-a spus că, într-adevăr, consideră că acel proiect merită implementat şi că România are nevoie de el", a declarat Dragnea, la Antena 3.

Liderul PSD a adăugat că îi transmite preşedintelui, în continuare, "cu acelaşi respect, cu acelaşi calm şi fără nicio dorinţă de conflict", că, dacă a renunţat la acel proiect pentru români, el nu renunţă.

"Eu nu renunţ, îl duc la capăt, chiar dacă dumnealui nu mai vrea. Nu ştiu dacă l-a convins cineva, nu ştiu dacă l-a întors cineva (...). Am avut o discuţie foarte bună şi mai multe întâlniri cu dl. Tăriceanu şi cu colegii din ALDE, şi avem compatibilităţi totale în ceea ce priveşte programul de guvernare şi modul cum vedem viitorul acestei ţări. Îmi pare rău că preşedintele nu mai vrea, sau cel puţin aşa arată, să pună umărul la acest proiect. Ar fi fost cred cel mai important proiect pe care îl putea face un preşedinte al acestei ţări. Încă mai aştept", a arătat preşedintele PSD.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea PSD
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close