Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Nu sunt semnale din PSD că partidul nu l-ar mai susţine pe Victor Ponta

Liviu Dragnea: Nu sunt semnale din PSD că partidul nu l-ar mai susţine pe Victor Ponta

Liviu Dragnea: Nu sunt semnale din PSD că partidul nu l-ar mai susţine pe Victor Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Sep 2015   •   10:28

PSD nu a transmis o poziţie oficială după ce Victor Ponta a fost trimis în judecată în dosarul Turceni-Rovinari. Liviu Dragnea spune că nu are semnale că partidul nu l-ar mai susţine pe Ponta.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea spune că nu a discutat cu Victor Ponta după ce acesta a fost trimis în judecată, dar că nu are semnale că partidul nu l-ar mai susţine.

"Victor Ponta e un premier care a condus câteva guverne bune pentru ţară a avut rezultate economice foarte bune. Probabil că în zilele următoare vom vorbi, o să discut şi cu Ponta şi cu partidul. Nu sunt semne că partidul nu l-ar mai susţine, importantă este decizia lui. Nu am vorbit cu el astăzi, important este să-şi pună ordine în gânduri. Nu este o situaţie dorită", a spus Dragnea, la un post de televiziune.

Reacţia lui Liviu Dragnea vine la scurt timp după ce preşedintele Klaus Iohannis şi co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, i-au cerut din nou demisia premierului.

Victor Ponta susţine însă în continuare că este nevinovat şi îl atacă pe procurorul care s-a ocupat de dosarul său.

Presedintele Klaus Iohannis nu poate sa ceară suspendarea lui Victor Ponta din funcţa de prim-ministru. Conform Constitutiei, şeful statutului ar putea solicita suspendarea acestuia, doar dacă este urmarit penal pentru fapte săvârşite în timpul mandatului, ori Victor Ponta este trimis in judecată în dosarul Turceni-Rovinari, pentru fapte comise în timp ce era avocat.

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close