Liviu Dragnea, despre ”reactivarea” lui Victor Ponta și cum va arăta noua conducere a PSD

de A.M.P    |    18 Mai 2016   •   00:09
Liviu Dragnea, despre ”reactivarea” lui Victor Ponta și cum va arăta noua conducere a PSD Foto: Agerpres

Liviu Dragnea a declarat că revenirea lui Victor Ponta în prim-planul politicii se datorează exclusiv deciziilor acestuia şi a precizat că noua echipă de conducere a social-democraţilor va fi aleasă la începutul lui 2017.

"Victor Ponta nu a fost undeva într-un sertar şi trebuia apăsat pe un buton. Nu l-am pus eu, nu l-a pus altcineva. Victor Ponta a luat o decizie, să stea puţin pe margine. Tot el a luat decizia să se reactiveze. Este un om responsabil şi un om matur. Ia deciziile singur", a spus Dragnea, marţi seara, potrivit Agerpres.

Referindu-se la posibilitatea ca Ponta să redevină preşedinte al PSD, Dragnea a susţinut că funcţia de preşedinte al PSD nu aduce mari avantaje.

"Funcţia de preşedinte al PSD nu îţi aduce mari avantaje, ba dimpotrivă. Aici este vorba de asumarea unor responsabilităţi. Nu a scăpat niciun preşedinte al PSD fără să aibă măcar o mânecă ruptă. Mircea Geoană a scăpat că a dat ceasurile înapoi", a mai spus Dragnea.

Totodată, el a precizat că noua echipă de conducere a partidului va fi formată la începutul anului 2017.

''Reforma în partid este prima etapă, a doua etapă va fi la parlamentare şi a treia etapă când va fi formată noua echipă de conducere în PSD, la începutul anului 2017. Cu mine sau fără mine, PSD-ul va avea noul lider la începutul anului 2017, asta este categoric'', a adăugat Dragnea, arătând că îşi doreşte sa mai aibă dreptul să intre în sediul din Kiseleff.

''Eu, condamnat la moarte sau la puşcărie până în decembrie 2016 nu o să fiu. Dacă aleg să mor, mor în picioare'', a completat Dragnea.

Parteneri
x close