x close

Liviu Pleșoianu: În PSD, e timpul trierii bărbaților de stat de mimozele ipocrite

26 Iun 2019   •   09:33
Liviu Pleșoianu: În PSD, e timpul trierii bărbaților de stat de mimozele ipocrite

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu spune că unii dintre colegii săi de partid sunt ”crispați” de afirmațiile sale, însă în rest se feresc de luptele adevărate, cele pentru care electoratul PSD le-a acordat votul.

”În PSD, e timpul trierii bărbaților de stat de mimozele ipocrite

Am urmărit ieri diverse mimoze politice care jucau prost scena crispării. Îi crispa afirmația mea cu privire la predarea cvasitotală a partidului. Îi crispa afirmația mea cu privire la faptul că doamna Dăncilă#2 este cel mai aprig oponent al doamnei Dăncilă#1. Nu îi crispa însă faptul că fostului lor lider de partid i s-a programat condamnarea la o zi după alegeri, ca trofeu și ca miză electorală. Nu îi crispa că semnatarii protocoalelor secrete sunt bine-mersi în timp ce colegul lor, care a publicat unul dintre protocoale, a primit control judiciar de la DIICOT, deși respectivele protocoale au fost declarate neconstituționale de CCR. Nu îi crispa faptul că se realizează oră de oră tranziția de la ura prefabricată, superficială, la ura organică, adâncă a propriului electorat trădat.

"Mvaaai, Pleșoianu a zis urât, cică am fi unii dintre noi TELEGHIDAȚI de sistem! Ntz, ntz, ntz!"

...Știți ce? Poate nici nu sunteți unii dintre voi teleghidați. Poate sunteți doar niște fricoși, niște mari "bărbați" de stat refugiați la salonul de scutece. Sau poate că nu sunteți nici fricoși, ci doar niște mizerupiști imperturbabili. Cert este că oamenii care ne-au votat masiv în 2016 au făcut-o pentru a vedea bărbați de stat luptându-se, nu ipocriți sau speriați care mimează prost scena "unității de partid"...

Fie să se separe apele la acest Congres: bărbați de stat - într-o parte - și mimoze politice ipocrite - în cealaltă parte. Fie să FIM oameni liberi, nu pioni mutați cu mâna! Ne vedem la Congres...” scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati