Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban este sigur că va câștiga șefia PNL, chiar și în lupta cu Florin Cîțu: "Cunosc personal toți primarii și consilierii"

Ludovic Orban este sigur că va câștiga șefia PNL, chiar și în lupta cu Florin Cîțu: "Cunosc personal toți primarii și consilierii"

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat că este ferm convins că va câștiga un nou mandat de președinte al formațiunii, chiar dacă se va lupta cu premierul Florin Cîțu.

Ludovic Orban este sigur că va câștiga șefia PNL, chiar și în lupta cu Florin Cîțu: "Cunosc personal toți primarii și consilierii"
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    18 Mai 2021   •   16:23

Cu toate că anumite filiale nu și-au anunțat sprijinul pentru candidatura sa la Congres, Ludovic Orban spune că el cunoaște toți primarii și consilierii județeni ai PNLși va reuși să obțină suficiente voturi pentru a câștiga.

"La Congres fiecare delegat își exprimă opțiunea. Dacă sunt filiale care au luat o decizie de susținere asta nu înseamnă că toți delegații or să voteze cu mine. Dacă sunt filiale care nu au luat decizii de susținere, asta nu înseamnă că nu am susținători.

Vă reamintesc că și la Congresul trecut nu m-a susținut Clujul și am luat cel puțin o treime din voturile delegaților din Cluj pentru că eu cunosc personal toți primarii și consilierii județeni PNL și țn cooperarea noastră în ultimii zeci de ani am arătat că sunt un om de încredere" a declarat Ludovic Orban.

Liderul PNL este absolut convins că va câștiga un nou mandat ca lider al formațiunii, chiar dacă va concura cu premierul Florin Cîțu: "Sunt convins că voi câștiga".

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Florin Cîțu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close