Antena 3 Politică Lui Băsescu îi e teamă de ieşeni: Particip la miting dacă se respectă măsurile de siguranţă

Lui Băsescu îi e teamă de ieşeni: Particip la miting dacă se respectă măsurile de siguranţă

16 Iul 2012   •   15:41
Lui Băsescu îi e teamă de ieşeni: Particip la miting dacă se respectă măsurile de siguranţă
Sursa foto: Foto: Mediafax

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, luni, că va participa la mitingul PDL de la Iaşi doar în măsura în care se vor respecta măsurile de siguranţă, comentând astfel situaţia că şi USL organizează un miting în proximitate, informează Mediafax.
   
Traian Băsescu a fost întrebat dacă va lua parte la mitingul PDL organizat pentru susţinerea sa la Iaşi, el răspunzând că va participa la eveniment doar dacă se respectă măsurile de siguranţă.
   
"E gândirea bolşevică a PSD, poate o punem de-o bătaie", a mai comentat Băsescu faptul că Primăria din Iaşi a autorizat două mitinguri electorale suprapuse în acelaşi interval orar în două pieţe din centrul oraşului.
   
PDL va organiza cele două mitinguri de susţinere a lui Traian Băsescu la Iaşi  şi la Bucureşti, la care speră să participe şi Traian Băsescu, a declarat, luni, preşedintele PDL, Vasile Blaga.
       
Blaga a precizat că PDL aşteaptă foarte multă lume să participe la mitingurile de la Iaşi şi de la Bucureşti, care vor fi organizate după calendarul stabilit, şi anume sâmbătă, 21 iulie, ora 11.00, la Iaşi, la Palatul Culturii şi joi, 26 iulie, ora 19.00, la Bucureşti, în Piaţa Revoluţiei.
   
Întrebat dacă preşedintele suspendat va participa la mitingul de la Iaşi, Blaga a răspuns: "Sper să vină".
   
Primăria Iaşi a aprobat organizarea mitingului PDL pentru susţinerea lui Traian Băsescu, în Piaţa Palatului din municipiu, după ce a refuzat solicitarea democrat-liberalilor pentru desfăşurarea acţiunii în Piaţa Unirii, întrucât aici va avea loc tot sâmbătă un miting USL.
   

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close