Antena 3 CNN Politică Mădălin Voicu: Tot ce vi se întâmplă acum trebuie să vă dea forţă, să vă anime

Mădălin Voicu: Tot ce vi se întâmplă acum trebuie să vă dea forţă, să vă anime

Mădălin Voicu: Tot ce vi se întâmplă acum trebuie să vă dea forţă, să vă anime
Sursa foto: Foto: VideoNews
09 Aug 2014   •   15:34
Sentinţa în dosarul ICA s-a îndreptat şi împotriva postului Antena 3. Magistraţii au hotărât ca sediul postului nostru de ştiri şi terenul pe care se află clădirea să fie confiscate. 
 
Decizia Curţii de Apel Bucureşti este una abuzivă, avertizează directorul postului. Sediul Antena 3 nu are nicio legătură cu clădirile şi terenurile implicate în dosarul ICA.
 
Andreea Dumitrache a dezbătut subiectul în emisiunea "Ediţia de Weekend", alături de jurnalistul Răzvan Dumitrescu, analistul politic Bogdan Ficeac şi deputatul PSD Mădălin Voicu. 
 
Mădălin Voicu a explicat că este curioasă lipsa de solidaritate din partea jurnaliştilor. 
 
"Eu nu ştiu câtă solidaritate există în breasla asta a voastră, a jurnaliştilor, dar am nevoie de un răspuns la o întrebare pe care cu toţii o punem: Ce se va întâmpla cu Antena 3, văzând că majoritatea jurnaliştilor mai curând se bucură la ce vi se întâmplă?" 
 
Senatorul a adăugat că nu îşi pune mari speranţe nici în capacitatea procurorului şef al DNA, Laura Codruta Kovesi, de a rezolva situaţia. 
 
"Mi-e teamă şi de decizia imediată a procurorului şef, a doamnei Kovesi, pe care o bănuiesc, la fel ca şi pe Traian Băsescu, de un gen de comportament cu amprente viscerale vecine cu abuzul. Dânsa arată cu degetul că acest caz trebuie rezolvat, într-un anumit fel, într-un anumit termen, cu o anumită viteză. Eu nu pot să am o stare de aşteptare firească, pentru că ştiu ce înseamnă instituţiile astea. În loc să se limpezească lucrurile, suntem din ce în ce mai aproape de o atitudine hipercomunistă, un comunism exacerbat, poate al anilor '50, când forma de penitenţă era decisă în cinci minute, fără echivoc."
 
Totuşi, senatorul social-democrat a ţinut să încurajeze echipa Antena 3: 
 
"Ce este cel mai important, faptul că voi treceţi prin aceste momente, deloc plăcute, faptul că voi trebuie să găsiţi o soluţie, asta trebuie să vă anime, să vă dea putere şi forţă să treceţi peste aceste lucruri şi să fiţi pregătiţi pentru orice, fără a abandona mesajul. Eu cred că Antena 3 va putea creşte de "n" ori faţă de ce nivel, deja foarte ridicat, aveţi. Un om ca mine, care a trecut prin multe lucruri, rele şi grele, lucrurile astea m-au chinuit groaznic, dar m-au şi întărit şi mi-au dat o nevoie de a demonstra că soarta şi viaţa pot fi şi altfel."

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close