Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”O săptămână pierdută = 2.000 morți. Asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune o ciornă de Guvern cu șanse ZERO!”

Marcel Ciolacu: ”O săptămână pierdută = 2.000 morți. Asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune o ciornă de Guvern cu șanse ZERO!”

„O săptămână pierdută = 2000 de morți: asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune o ciornă de Guvern cu șanse zero să treacă prin Parlament”, spune președintele PSD Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: ”O săptămână pierdută = 2.000 morți. Asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune o ciornă de Guvern cu șanse ZERO!”
Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
de Laura Dinu    |    18 Oct 2021   •   09:55

”O săptămână pierdută = 2.000 de morți: asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune o ciornă de Guvern cu șanse ZERO să treacă prin Parlament!

Când vorbești despre responsabilitate, dar o propui la Sănătate tocmai pe Mihăilă, cea care a recunoscut eșecul său major în a pregăti spitalele pentru valul patru al pandemiei, acesta este un cinism fără margini.

Când sute de români mor zilnic, iar tu te agăți de negocieri politice fără sens, asta arată o lipsă cumplită de empatie față de drama a mii de familii.

Când matematica arată că schița ta de Cabinet - fantomă va strânge cele mai multe voturi contra din istoria Parlamentului, să insiști bezmetic în a prelungi criza politică în plin dezastru sanitar înseamnă, la final, iresponsabilitate.

Alianțele politice se fac și se desfac, economia se poate repara, dar viețile pierdute nu le mai poate aduce nimeni înapoi!”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook. 

O săptămână pierdută=2.000 de morți: asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune o ciornă de Guvern cu șanse ZERO să...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Duminică, 17 octombrie 2021

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close