Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Liberalii și-au angajat aproape 15.000 de pile la stat. Marș cu hoția!

Marcel Ciolacu: Liberalii și-au angajat aproape 15.000 de pile la stat. Marș cu hoția!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuză liberalii că distrug tot ce se câștigase în 3 ani cu PSD. „Când oamenii rămân pe drumuri îți trebuie mult cinism și tupeu să vorbești despre investiții”, a scris el, joi, pe Facebook.

Marcel Ciolacu: Liberalii și-au angajat aproape 15.000 de pile la stat. Marș cu hoția!
Sursa foto: Hepta
02 Iul 2020   •   18:30

„Guvernarea PNL produce 600 de mii de șomeri. În câteva luni, liberalii distrug tot ce se câștigase în 3 ani cu PSD.

Statistica oficială ne anunță că peste 628.000 de contracte de muncă au încetat definitiv în trei luni de pandemie (16 martie - 17 iunie). Iată factura incompetenței echipei Iohannis-Orban în a sprijini eficient economia.

Ciolacu: PNL a reușit să spulbere tot ce câștigase România în 3 ani

Practic, în 7 luni de mandat, PNL a reușit să spulbere tot ce câștigase România în 3 ani de guvernare PSD, când șomajul ajunsese la un minim istoric. Liberalii aruncă astfel țara înapoi în guvernarea Boc-Băsescu, în 2011. Doar în acel coșmar economico-social am mai avut un asemenea șomaj de 5,2%.

Ciolacu: Liberalii au putut să-și angajeze aproape 15.000 de pile la stat

Guvernarea PNL nu reușește nici măcar să mențină numărul actual al angajaților din economie, în schimb, liberalii au putut să-și angajeze aproape 15.000 de pile la stat! De fapt, singura strategie anti-șomaj care funcționează în România de azi este să ai carnet de partid cu sigla PNL.

Când oamenii rămân pe drumuri îți trebuie mult cinism și tupeu să vorbești despre investiții faraonice în două cincinale. Liberalii insistă cu această farsă elogiată de un ministru drept “planul Marshall al PNL pentru România”. Singurul răspuns care se potrivește la asta este unul apăsat: Marș cu hoția!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu someri liberali
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close