Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: În timp ce noi suntem în Parlament, liberalii s-au izolat în vilele de protocol

Marcel Ciolacu: În timp ce noi suntem în Parlament, liberalii s-au izolat în vilele de protocol

Marcel Ciolacu: În timp ce noi suntem în Parlament, liberalii s-au izolat în vilele de protocol
Sursa foto: Marcel Ciolacu/Facebook
de S.T.    |    13 Mar 2020   •   21:05

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, lider al PSD, a postat un mesaj video în care afirmă că social-democraţii vor vota pentru învestirea guvernului Orban III.

„Ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, alături de colegii mei, voi face toate eforturile ca mâine să avem un guvern funcţional. Am avut în faţă o decizie extrem de grea să votăm un guvern care nu merită să fie votat sau să prelungim o criză politică cu efecte asupra românilor”, a transmis Marcel Ciolacu.

„Este evident că Ludovic Orban şi membrii cabinetului său au greşit enorm faţă de români. În primul rând prin faptul că au pus interesul lor politic înaintea siguranţei şi sănătăţii românilor. Apoi felul în care au gestionat griza din sănătate. Nu mai vorbesc de asumările repetate de răspundere, cele 25 de ordonanţe, privatizarea sănătăţii sau modiciarea legislaţiei electorale. Florin Cîţu a fugit de răspundere. Este inadmisibil ce a făcut ieri. Şi acum, în timp ce noi suntem în Parlament şi căutăm soluţii pentru a avea urgent un guvern cu puteri depline, reprezentanţii PNL s-au izolat în vilele de protocol”, a mai spus președintele interimar al PSD.

El spune că parlamentarii vor fi în siguranţă la şedinţa de învestire.

„Am luat măsuri pentru ca totul să se desfăşoare în condiţii de maximă siguranţă. PSD va fi în continuare singura forţă politică responsabilă şi partidul care poate asigura stabilitate şi siguranţă pentru români. Trebuie să fim solidari cu românii, trebuie punem pe primul loc România, trebuie să fim cu toţii în siguranţă”, a conchis Ciolacu.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu liberali Guvernul Orban
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close