Antena 3 CNN Politică Mesaj dur din PNL pentru Liviu Dragnea: Nu își poate depăși condiția de dictator

Mesaj dur din PNL pentru Liviu Dragnea: Nu își poate depăși condiția de dictator

Mesaj dur din PNL pentru Liviu Dragnea: Nu își poate depăși condiția de dictator
Sursa foto: Foto: Facebook / Marian Petrache
23 Dec 2016   •   12:39

Liberalul Marian Petrache a publicat un mesaj pe contul de Facebook, în care îl critică dur pe președintele PSD Liviu Dragnea.

Petrache spune despre Dragnea că “nu își poate depăși condiția de dictator”

Iată mesajul lui Petrache:

Dacă tot își dau toți cu părerea despre nominalizarea la funcția de șef al guvernului făcută de PSD, pardon Dragnea=PSD, aș vrea să vă prezint și perspectiva mea

În primul rând, Dragnea ne-a dovedit că nu-și poate depăși condiția, aceea de dictator, de om care nu are nicio treabă cu spațiul democratic. A vrut să ne arate nouă, dar în primul rând membrilor PSD, că pe lumea asta există numai voința lui si atât.

În al doilea rând - vă gândiți cam cum ar fi întâlnirile posibilului prim-ministru cu omologii ei, măcar din țările europene? Cam CÂTĂ credibilitate și încredere ar transmite această DOAMNĂ ? Spun această doamnă, pentru că, cel puțin până la proba contrarie are tot respectul meu. Dacă ar fi nominalizat-o PNL-ul sau oricare alt partid, nu ar fi avut nicio problemă, pentru că Dragnea o pune în situația ridicolă de inferioritate. De ce să vorbească lumea cu ea , când toți știm că de fapt trebuie să vorbim cu Dragnea? De ce să mai pierdem timpul cu ea ? Același lucru e valabil și pentru liderii europeni și mondiali. Putem fi țara unica în lume, cu doi premieri. Așa suntem noi. Altfel, ca să mai și râdem!

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close