Antena 3 CNN Politică Mesajul lui Dragnea pentru fostul șef al PSD: Nu mă tem de opoziția lui Ponta

Mesajul lui Dragnea pentru fostul șef al PSD: Nu mă tem de opoziția lui Ponta

Mesajul lui Dragnea pentru fostul șef al PSD: Nu mă tem de opoziția lui Ponta
01 Sep 2017   •   14:25

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Parlament, că nu se teme de opoziția lui Victor Ponta, la câteva ore după anunțul făcut de fostul premier cu privire la noul său proiect politic.

Întrebat dacă a discutat cu Sorin Grindeanu în ultima perioadă, Liviu Dragnea a răspuns scurt: „nu”.

Deputatul Victor Ponta a declarat, vineri, că, în următoarele zile, va prezenta noul său proiect politic pe care l-a anunţat încă din luna iulie, precizând însă că el nu va face niciun compromis cu Liviu Dragnea, aşa cum a făcut fostul premier Sorin Grindeanu. 

"În câteva zile îl voi prezenta (proiectul politic - n.r.). Nu s-a pus problema ca din acest proiect politic să facă parte şi domnul Grindeanu. După cum ştiţi, va avea o carieră diplomatică sau ceva de genul acesta. Nu comentez mai mult. Eu mi-am ales drumul şi sunt foarte mulţumit că fac ceva de care să nu îmi fie ruşine. Există compromisuri, orice politică se face cu compromisuri, dar este şi o limită. Eu cu domnul Liviu Dragnea nu am ce compromisuri să fac şi nu are nicio funcţie cu care să mă cumpere, ceea ce mă face să mă simt foarte bine", a spus Ponta, la Palatul Parlamentului. 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Victor Ponta
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close