Antena 3 CNN Politică Mesajul transmis aseară de premierul Victor Ponta: "Fără PSD nu câştigă nimeni"

Mesajul transmis aseară de premierul Victor Ponta: "Fără PSD nu câştigă nimeni"

Mesajul transmis aseară de premierul Victor Ponta: "Fără PSD nu câştigă nimeni"
de O.P.    |    09 Apr 2013   •   06:24

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat din nou că intenţionează să îl sprijine pe Crin Antonescu pentru funcţia de preşedinte, dar că se va "ascunde" dacă sondajele ar arăta că îi afectează acestuia campania, adăugând însă în acelaşi timp că "fără PSD nu câştigă nimeni prezidenţialele".
  
El a afirmat din nou că va avea grijă să nu îl tragă în jos pe liderul PNL, Crin Antonescu, în campania pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor, menţionând însă că, potrivit ultimelor sondaje, nu este chiar "o piatră de moară" pentru acesta.
  
"Dacă cumva - deocamdată, lucrurile nu arată aşa în sondaje, mai degrabă arată că sunt un ajutor pentru domnul Antonescu - dacă până la anul, în toamnă, voi fi o ghiulea de picior, în mod sigur mă voi ascunde, nu vin să-l trag în jos. Pe de altă parte, însă, fără PSD nu câştigă nimeni prezidenţialele. Apreciez că domnul Antonescu a vorbit de mine, nu de PSD", a spus Ponta.
 
Atenţionat că preşedintele Traian Băsescu a cîştigat de două ori alegerile prezidenţiale fără PSD, Ponta a răspuns că acest lucru nu se mai întâmplă.
  
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că dacă ajunge la concluzia că succesul candidaturii sale la Preşedinţie depinde de a umbla sau nu de mână cu premierul Victor Ponta, nu va mai candida.
  
El a susţinut că i-a transmis personal lui Victor Ponta, deşi acesta "poate nu o crede", faptul că scopul său ultim nu este acela de a ajunge preşedinte al României indiferent cum şi în orice situaţie.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Victor Ponta Victor Ponta
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close