Antena 3 CNN Politică Micea Băsescu: Banii de la familia Bercea sunt la Marian Căpăţână

Micea Băsescu: Banii de la familia Bercea sunt la Marian Căpăţână

Micea Băsescu: Banii de la familia Bercea sunt la Marian Căpăţână
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Iul 2015   •   15:43

Banii daţi drept şpagă de familia lui Bercea sunt la Marian Căpăţână, susţine fratele fostului preşedinte. Acesta a făcut afirmaţia la finele şedinţei de judecată în care au fost vizionate înregistrările surprinse în timpul flagrantului. Avocatul familiei Anghel, Pavel Abraham suţine că Mircea Băsescu încearcă să deturneze realitatea, invocând faptul că banii au fost daţi sub formă de împrumut lui Marian Căpăţână. Familia Anghel a adus acuzaţii grave în faţa magistraţilor, susţinând că lipsesc fragmente importante din înregitrări tocmai pentru a  rezulta un alt context care să îi incrimineze. Avocatul Pavel Abraham a solicitat astfel audierea, procurorului care a pus la cale flagrantul, dar şi echipei de politisti care a participat la operaţiune. Instanţa va lua în discuţie cererile la următorul termen din 22 iulie.

Mircea Băsescu se leapădă de şpaga pe care ar fi primit-o de la familia Anghel pentru a interveni în favoarea lui Bercea Mondial şi spune că defapt banii ar fi ajuns la Marian Căpăţână. În şedinţa de judecată în care au fost vizionate înregistrările, familia lui Bercea Mondial a susţinut că lipsesc pasaje importante din inregistrări. Izaura Anghel spune că se va plânge la Ministerul Justiţiei şi chiar la preşedintele Klauas iohannis, pentru a se face dreptate.

Avocatul Pavel Abraham este de părere că înregistrările prezentate în instanţă arată că Mircea Băsescu i-a indus în eroare pe soţia, fiica şi ginerele lui Bercea Mondial. Potrivit lui Abraham, fratele fostului preşedinte a făcut totul pentru ca flagrantul să iasă ca la carte. Instanţa va lua în discuţie cererile familiei Anghel la următorul termen din 22 iulie.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close