Antena 3 CNN Politică Mihai Chirica: Între mine şi domnul Dragnea nu e posibilă o reconciliere după modelul Grindeanu

Mihai Chirica: Între mine şi domnul Dragnea nu e posibilă o reconciliere după modelul Grindeanu

Mihai Chirica: Între mine şi domnul Dragnea nu e posibilă o reconciliere după modelul Grindeanu
24 Aug 2017   •   17:32

Primarul Mihai Chirica a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu crede într-o reconciliere între el şi Liviu Dragnea după modelul fostului premier Grindeanu. 

Întrebat fiind cum comentează faptul că fostul premier Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu liderul PSD Liviu Dragnea, primarul Mihai Chirica a răspuns că nu a discutat în ultima perioadă cu Grindeanu despre posibila sa revenire pe scena politică, menţionând în schimb că "o revenire în politică i se poate întâmpla oricui". 

"Prin urmare n-ar trebui s-o interzicem domnului Grindeanu. Concilierea face parte din practica diplomatică şi politică a oricărui om şi a oricărei structuri politice. Dacă a făcut-o şi îi este bine, îl felicit", a răspuns primarul Iaşiului. 

În ceea ce-l priveşte, Chirica a exclus o astfel de reconciliere cu Dragnea. 

"Între mine şi domnul Dragnea nu e posibilă o reconciliere după modelul Grindeanu. Nu vreau să fiu ambasador la Chişinău. Eu nu neg nicio posibilitate de a discuta cu o persoană, indiferent dacă este rege sau sclav", a declarat Mihai Chirica. 

Întrebat fiind dacă totuşi intenţionează să candideze la o funcţie în conducerea PSD Iaşi, Chirica a evitat să ofere un răspuns concret, dar a adăugat că "nu totul în viaţă se face cu bătaie'. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Mihai Chirica Liviu Dragnea
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close