Antena 3 CNN Politică Mihai Voicu: Dacă Becali nu demisiona, ar fi pierdut calitatea de membru PNL prin Statut

Mihai Voicu: Dacă Becali nu demisiona, ar fi pierdut calitatea de membru PNL prin Statut

Mihai Voicu: Dacă Becali nu demisiona, ar fi pierdut calitatea de membru PNL prin Statut
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Feb 2013   •   16:25

Purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, a declarat, luni, că în situaţia în care deputatul George Becali nu şi-ar fi anunţat demisia din partid, prevederile Statutului PNL duceau la pierderea de către acesta a calităţii de membru al partidului, informează Mediafax.
   
El a precizat că din moment ce Becali nu mai este membru al PNL, în urma demisiei sale, Statutul partidului nu i se mai poate aplica.
   
"Chiar dacă ar fi rămas membru (al PNL, n.r.), calitatea sa de membru ar fi fost pierdută în urma deciziei, dar am luat act de gestul domniei sale de a demisiona din PNL", a explicat Voicu, precizând că Becali rămâne deputat independent.
   
În ceea ce priveşte afilierea lui Becali la grupul parlamentar PNL, decizia va fi luată de grupul deputaţilor liberali.
   
De asemenea, referindu-se la senmtinţa în cazul Becali, vicepreşedintele PNL a susţinut că nu se poate comenta decizia instanţei.

"Nu e o chestiune care să poată fi comentată, domnia sa mai are la dispoziţie contestaţie în anulare, CEDO, ce crede de cuviinţă că poate face în apărarea domniei sale", a explicat Voicu.
   
George Becali a demisionat din PNL şi va activa ca parlamentar independent, a anunţat, luni, preşedintele PNL, Crin Antonescu.
   
El a ţinut să precizeze că Becali va activa în continuare ca parlamentar independent.

×
Subiecte în articol: Mihai Voicu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close