Antena 3 CNN Politică Mihai Voicu: Hai să vă uimesc. Îi dau dreptate lui Liviu Dragnea. Subiectul ordonanțelor are o miză foarte mare

Mihai Voicu: Hai să vă uimesc. Îi dau dreptate lui Liviu Dragnea. Subiectul ordonanțelor are o miză foarte mare

Mihai Voicu: Hai să vă uimesc. Îi dau dreptate lui Liviu Dragnea. Subiectul ordonanțelor are o miză foarte mare
27 Ian 2017   •   20:30

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că pe el, personal, nu îl interesează ordonanţele de urgenţă privind graţierea şi modificarea Codurilor penale, deoarece lui i se pot "face dosare unul după altul".

"Eu aştept de la Guvern ceva în privinţa asta şi în general în toate iniţiativele. Când au de gând să facă ceva să fie hotărâţi, limpezi şi foarte, foarte exacţi şi riguroşi. Aştept şi eu să văd: iau vreo decizie în sensul ăsta? Că am văzut, sau am auzit, sau mi-au spus mai mulţi că se discută că sunt făcute pentru mine. Pe mine nu mă interesează. Ca să discutăm foarte clar, indiferent ce prevederi vor fi în acele ordonanţe mie oricum mi se pot face dosare unul după altul. Eu nu mă îmbăt cu apă rece că vor face nu ştiu ce ordonanţe şi o să mă scape sistemul din mână. Nu cred aşa ceva pentru că miza este foarte mare", a spus Dragnea.

Subiectul a fost dezbătut în ediția de vineri a emisiunii Subiectiv, realizată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3.

Liberalul Mihai Voicu a explicat că este de acord cu Liviu Dragnea într-un singur punct: miza este mare.

“Sunt niște afirmații ale lui Liviu Dragnea. Dar hai vă să uimesc. Îi dau dreptate lui Liviu Dragnea. Miza este mult mai mare. Așa este. Este un subiect complicat, controversat, care trebuie tratat cu foarte mare atenție”, a explicat Mihai Voicu.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close