Antena 3 CNN Politică Ministrul Muncii, decizie radicală în scandalul cu poștașii care fac campanie pentru PSD: „Nu mă feresc să înlocuiesc Poşta Română ca distribuitor de pensii”

Ministrul Muncii, decizie radicală în scandalul cu poștașii care fac campanie pentru PSD: „Nu mă feresc să înlocuiesc Poşta Română ca distribuitor de pensii”

Ministrul Muncii, decizie radicală în scandalul cu poștașii care fac campanie pentru PSD: „Nu mă feresc să înlocuiesc Poşta Română ca distribuitor de pensii”
Sursa foto: Foto: Violeta Alexandru/Facebook
19 Noi 2019   •   14:06

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a avertizat că nu se va feri să înlocuiască Poşta Română drept canal de distribuţie a pensiilor, în cazul în care se dovedeşte că poştaşii fac campanie electorală în beneficiul PSD.

"Problema mea este să opresc jocul, dacă există, al unor entităţi de interes naţional, în beneficiul PSD. Vom avea o discuţie cu Poşta Română. Vă reamintesc că Dragnea semna protocol de colaborare între PSD şi sindicaliştii din Poşta Română. O spun direct, în problema pensiilor, nu mă feresc să iau decizii în privinţa înlocuirii Poştei Române (cea care distribuie pensiile la poartă) dacă voi constata că, în loc să facă treabă, poştaşii s-au apucat de politică. Despre o singură zi întârziere dacă aud, o singură problemă - îmi va fi de ajuns!", a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

”Că PSD răspândește, ca în toate campaniile electorale, tot felul de minciuni ca să bage spaima în alegători, nu mă surprinde. Într-o zi o să povestesc, pentru că telefonul meu este public, câte mesaje despre știri false răspândite de PSD prin țară, primesc. Anii ‘90, frica era așa: votați cumva PNL sau PNȚ? Vin moșierii să vă ia pământurile! PSD de astăzi nu s-a schimbat deloc. Este PSDul care, de câte ori simte că pierde, împrăștie minciuni despre cum iau liberalii, capitaliștii pensioara oamenilor. Credeți-mă, știți cât le pasă lor de pensii? Zero! McBudăi și LOVasilescu ar ajunge să se bucure dacă s-ar pune problema să nu vă luați pensiile și salariile. Din calcule electorale. Sinistru partid, PSD! Chiar trebuie penalizat la alegeri. PENSIILE SE PLĂTESC! Respectăm legea! O spun, încă o dată, foarte clar. Problema mea este să opresc jocul, dacă există, al unor entități de interes național, în beneficiul PSD. Vom avea o discuție cu Poșta Română. Vă reamintesc că Dragnea semna protocol de colaborare între PSD și sindicaliștii din Poșta Română. O spun direct, în problema pensiilor, nu mă feresc să iau decizii în privința înlocuirii Poștei Române (cea care distribuie pensiile la poartă) dacă voi constata că, în loc să facă treabă, poștașii s-au apucat de politică. Despre o singură zi întârziere dacă aud, o singură problemă - îmi va fi de ajuns! Fiecare la treaba lui. Să respectăm pensionarii. Avem destul loc să se facă politică. Nu pe spatele pensionarilor”, a scris Violeta Alexandru.

Reacţia ministrului liberal al Muncii vine după ce preşedintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, a declarat că unii poştaşi din Vrancea, apropiaţi de primarii PSD, fac campanie electorală, spunând oamenilor că "nu vor mai fi bani de pensii dacă votează PNL".
 

Sursă: Agerpres
×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close