Antena 3 CNN Politică Primul ministru care se laudă că şi-a făcut cumpărături la piaţă, după ce Guvernul a închis pieţele

Primul ministru care se laudă că şi-a făcut cumpărături la piaţă, după ce Guvernul a închis pieţele

Monica Anisie, ministrul Educaţiei, anunţă pe reţelele sociale că s-a dus să facă piaţa şi că a găsit "un viceprimar care este, zilnic, alături de oameni"

Primul ministru care se laudă că şi-a făcut cumpărături la piaţă, după ce Guvernul a închis pieţele
de Georgiana Adam    |    14 Noi 2020   •   17:25

Ministrul s-a dus la cumpărături la tarabele amplasate în exteriorul Pieţei Gemeni, în sectorul 2. Viceprimarul invocat de Anisie în postare este Adrian Costache, de la PNL. Despre primarul USR, ministrul nu a scris niciun cuvânt, deşi acesta din urmă a susţinut demersurile în urma căror cea mai importantă piaţa din sector, Piaţa Obor, a rămas deschisă.

"Astăzi mi-am făcut cumpărăturile de la piață! Piețele din sectorul 2 sunt bine organizate! Viceprimarul sectorului 2 este zilnic alături de oameni! Identificăm permanent soluții pentru ca fiecare dintre noi să ne simțim în siguranță la cumpărăturile pe care dorim să le realizăm direct de la producătorii români, iar ei să aibă satisfacția muncii de peste an. Cu încredere, sănătoși și impreună vom depăși toate dificultățile pe care pandemia ni le-a adus!" a scris Anisie pe Facebook.

Postarea este însoţită de mai multe fotografii din care reiese că ministrul Educaţiei a vizat tarabele cu legume şi a cumpărat ardei şi roşii, cel puţin (foto galerie).

 

×
Subiecte în articol: Monica Anisie Piaţa Gemeni
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close