Antena 3 CNN Politică Năstase vrea "să-l răzbune" pe Băsescu, câştigând alegerile din Prahova împotriva PD-L

Năstase vrea "să-l răzbune" pe Băsescu, câştigând alegerile din Prahova împotriva PD-L

Năstase vrea "să-l răzbune" pe Băsescu, câştigând alegerile din Prahova împotriva PD-L
11 Sep 2008   •   20:31

Liderul social-democrat Adrian Năstase a declarat joi, la Bucov, cu ocazia prezentării candidaţilor PSD Prahova pentru alegerile parlamentare, că se gândeşte "să-l răzbune" pe preşedintele Traian Băsescu, "umilit" de PD-L prin alianţa încheiată cu PRM, şi să câştige alegerile în Prahova împotriva democrat-liberalilor. Totuşi, Năstase a subliniat încă o dată că în spatele dosarelor sale se află Traian Băsescu, care urmăreşte "blocarea unei eventuale candidaturi a unui potenţial adversar", notează Agerpres.

Năstase susţine că, dacă i se va propune să candideze la alegerile de anul viitor, îşi va face o autoevaluare şi promite că nu o va face privindu-se "în oglindă", ci ţinând cont de părerile colegilor de partid. Până atunci, el va participa pe o listă foarte puternică pentru alegerile parlamentare, cea din Prahova, cu toate că a avut oferte din sectorul 2 al Capitalei, din Dâmboviţa şi chiar din Vaslui.

Adrian Năstase şi-a motivat decizia spunând că poate face mai multe lucruri pentru locuitorii din Mizil "decât pe Calea Victoriei". El nu a negat faptul că se simte legat de Prahova, unde vine foarte des, datorită casei pe care o are la Cornu, dar a preferat să candideze în zona Mizil, "pentru că este o zonă care are nevoie să fie ajutată să se dezvolte" şi, în acest sens, şi-a deschis deja un birou parlamentar la Mizil.

Antena3.ro

×
Parteneri
Rezultatele anchetei în cazul pacienților morţi la Spitalul Pantelimon
x close