Antena 3 CNN Politică Olguța Vasilescu: Cred că toţi miniştrii or să-şi retragă demisiile pentru a asigura interimatul

Olguța Vasilescu: Cred că toţi miniştrii or să-şi retragă demisiile pentru a asigura interimatul

Olguța Vasilescu: Cred că toţi miniştrii or să-şi retragă demisiile pentru a asigura interimatul
Sursa foto: Foto: gov.ro
21 Iun 2017   •   22:20

Ministrul demisionar al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat miercuri, că membrii cabinetului Grindeanu îşi vor retrage demisiile depuse anterior pentru a asigura funcţionarea Guvernului până la momentul în care un nou cabinet va fi instalat, potrivit România TV.

„Cred că o să ne retragem toţi demisiile ca să poată fi funcţională activitatea ministerelor până în momentul în care va fi învestit viitorul guvern, să asigurăm conducerea ministerelor ca interimari. Eu mi-am delegat atribuţiile către un secretar de stat, dar alţi colegi ai mei nu au apucată să le delege sau nu au avut posibilitatea să o facă pentru că Ministerul Dezvoltării Regionale, de exemplu, a fost totalmente destructurat în aceste zile pentru că, după demisia lui Sevil Shhaideh au fost demişi în bloc toţi secretarii de stat, secretarii generali şi secretarii generali adjuncţi. Pe 1 iulie trebuie închise nişte condiţionalităţi pe fonduri europene şi nu mai are nimeni drept de semnătură şi atunci va trebui ca doamna Shhaideh să se întoarcă la serviciu”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Ea a precizat că inclusiv demisiile lui Sevil Shhaideh şi Carmen Dan pot fi retrase întrucât preşedintele nu a emis decretele de revocare din funcţie.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close