Antena 3 CNN Politică Opoziţia, pregătită să preia Guvernarea. Ponta: La 30 de secunde după ce moţiunea trece vom anunţa Guvernul

Opoziţia, pregătită să preia Guvernarea. Ponta: La 30 de secunde după ce moţiunea trece vom anunţa Guvernul

Opoziţia, pregătită să preia Guvernarea. Ponta: La 30 de secunde după ce moţiunea trece vom anunţa Guvernul
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    26 Apr 2012   •   18:08

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi că USL a pregătit formula guvernamentală şi programul pe care îl va aplica dacă moţiunea de cenzură va fi adoptată, scrie Mediafax.

"La treizeci de secunde după ce se va anunţa că moţiunea de cenzură a fost adoptată, împreună cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, se va anunţa componenţa Guvernului şi programul de guvernare. Totul este pregătit, avem o moţiune constructivă", a precizat preşedintele PSD pentru gandul.info.

El a adăugat că în acest moment USL are 225 de voturi şi că toţi parlamentarii opoziţiei vor fi prezenţi în Parlament să voteze moţiunea de cenzură. Pentru a fi debarcat Guvernul Ungureanu, USL are nevoie de 231 de voturi pentru moţiunea de cenzură.

"Acord mai mult şanse decât altădată, dar nimeni nu are nicio garanţie în acest sens. Cred că, dacă moţiunea trece, este clar că majoritatea s-a schimbat şi cred că USL are dreptul şi datoria să pună capăt acestei perioade de incertitudine ", a afirmat preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Liberalul susţine că USL va încerca să colaboreze instituţional cu Traian Băsescu în această perioadă.

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close