Antena 3 CNN Politică Orban anunță că PNL va desființa Sectia de investigare a magistraților. Pleșoianu: Nu, Orban. Vei desființa partidul

Orban anunță că PNL va desființa Sectia de investigare a magistraților. Pleșoianu: Nu, Orban. Vei desființa partidul

Orban anunță că PNL va desființa Sectia de investigare a magistraților. Pleșoianu: Nu, Orban. Vei desființa partidul
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Feb 2019   •   15:20

Atac dur la adresa lui Ludovic Orban, din partea lui Liviu Pleșoianu, care îi reamintește liderului PNL cum și-a schimbat discursul la adresa lui Kovesi între 2013 și 2019.

”Nu, Orban! Tu, prin slugărnicia ta grețoasă față de Noua Securitate, vei desființa partidul pe care îl conduc cei ce te manevrează. Iar poporul român va lua act de MIZERIA MORALĂ în care vă scăldați și vă va desființa prin vot!

Orban, Orban, #INFECT caracter... Spuneai în 2013 exact pe dos! Ziceai atunci că propunerea impostoarei Kovesi ca procuror-șef DNA e "o trădare a interesului cetățenilor". Mai ziceai, personaj ridicol și odios, și că "L.C. Kovesi a fost mâna dreaptă a SISTEMULUI TICĂLOȘIT al lui Băsescu". Iar acum te-ai transformat în preșul pe care își șterg bocancii Kovesi și ceilalți stăpâni pe care îi slugărești! Nu am de oferit NICIO circumstanță atenuantă pentru NICIUN parlamentar PNL care te susține pe acest drum al MIZERIEI MORALE! NICIUN liberal adevărat NU poate fi parte din această cloacă fetidă!” scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Președintele PNL, Ludovic Orban a afirmat că în momentul în care PNL va prelua guvernarea va desființa Secția Specială de Investigare a Magistraților.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close