Antena 3 CNN Politică Patriciu nu vrea funcţii la viitorul Congres PNL: Nu doresc să fiu om politic

Patriciu nu vrea funcţii la viitorul Congres PNL: Nu doresc să fiu om politic

Patriciu nu vrea funcţii la viitorul Congres PNL: Nu doresc să fiu om politic
Sursa foto: Dinu Patriciu
05 Feb 2010   •   13:48

Liberalul Dinu Patriciu nu doreşte nici funcţii în partid , nici să să se implice în viaţa politică aşa cum i-a propus colegul său de partid, Viorel Cataramă, candidat la şefia acestui partid. Omul de afaceri a declarat, vineri, că nu doreşte să fie activ în politică şi a ţinut să sublinieze că, în momentul actual, Antonescu este cel mai bun preşedinte pentru formaţiunea liberală.
"Eu sunt om de afaceri şi nu doresc să fiu activ în politică. Nu doresc să fiu un om politic", a susţinut Dinu Patriciu, citat de Mediafax. El a precizat totuşi că, în cazul în care agenda îi va permite, va participa în calitate de membru de partid la lucrările Congresului PNL.
Patriciu a evitat să comenteze modificările la Statut propuse de colegii săi liberali."Nu mă pronunţ. Dar eu cred că Antonescu este cel mai bun preşedinte pentru PNL, astăzi", a spus omul de afaceri.
Liberalul Viorel Cataramă şi-a anunţat, joi, candidatura la funcţia de preşedinte al PNL, precizând că îi va cere lui Dinu Patriciu să candideze la o funcţie de conducere în partid.
"Eu îi voi solicita în mod clar domnului Dinu Patriciu să candideze pentru o funcţie de conducere în organismele PNL pentru a putea în mod public şi oficial să-şi expună ideile şi tezele direct, fără a mai fi nevoie ca presa să facă speculaţii şi supoziţii despre influenţa lui Dinu Patriciu în partid", a spus Cataramă, care a recunoscut că nu a discutat în prealabil cu aceasta despre ideea sa.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: functii PNL Congres
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close