Antena 3 CNN Politică Pe cine susține Gabriela Firea pentru noul guvern

Pe cine susține Gabriela Firea pentru noul guvern

Pe cine susține Gabriela Firea pentru noul guvern
Sursa foto: Foto: Gabriela Firea/Facebook
26 Ian 2018   •   11:13

PSD Bucureşti va face propuneri, vineri, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, pentru portofoliile de la Sănătate, Educaţie şi Cultură, respectiv pe Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu şi George Ivaşcu, a anunţat preşedintele organizaţiei, Gabriela Firea.

Ea a spus că decizia se va lua prin vot în Comitetul Executiv Naţional al partidului.

"Ne-am dori să susţinem pentru portofoliile Cultură, Educaţie şi Sănătate. Votul este cel mai important şi, mai mult decât votul, ne dorim ca, după Comitetul Executiv, să avem o echipă profesionistă care să înceapă cât mai rapid la Palatul Victoria. Îmi pun mari speranţe în doamna Viorica Dăncilă. O cunosc şi ca persoană, şi ca profesionist şi cred că toate proiectele Capitalei care au fost blocate până acum vor intra într-o nouă fază, cea a activităţii constructive, a colaborării dintre ministere", a afirmat Firea, vicepreşedinte al PSD.

Gabriela Firea a menţionat că îi va susţine pe Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu şi George Ivaşcu pentru Sănătate, Educaţie şi Cultură.

"Am avut o relaţie profesională bună cu domnul ministru Bodog şi nu am ce să-i reproşez, cel puţin în modul în care a tratat cele 19 spitale care sunt în subordinea Primăriei Capitalei, dar noi ne-am dori foarte mult ca doamna Rodica Nassar, care este preşedintele Organizaţiei sector 2 să ocupe această poziţie, prin urmare o vom şi propune. Sperăm să nu se retragă doamna Nassar, dar aceasta este propunerea noastră. Nu insistăm să ajungem la tensiuni între colegi, noi spunem doar ce vom propune. Şi pe doamna Ecaterina Andronescu la Educaţie şi pe domnul George Ivaşcu la Cultură", a adăugat Firea.

Ea a subliniat că şi-ar dori foarte mult ca şi organizaţiile PSD Bucureşti şi Ilfov să aibă membri în Guvern, "pentru că au fost Cabinete care nu au conţinut şi reprezentanţi din partea unor organizaţii puternice, care trebuie să fie reprezentate în Cabinet"

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close