Antena 3 CNN Politică PNL îşi ascute cuţitele pentru funcţiile din Parlament

PNL îşi ascute cuţitele pentru funcţiile din Parlament

PNL îşi ascute cuţitele pentru funcţiile din Parlament
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    14 Ian 2015   •   08:59

Se ascut cuţitele în noul PNL pentru funcţiile din Parlament. Comisiile de negociere din partea PDL şi PNL s-au întâlnit pentru a stabili cum se împart posturile în sesiunea care va începe în februarie. 

 
Deputaţii cer schimbarea regulamentului din Parlament, pentru ca cele două partide să poată fi reprezentate printr-un singur grup parlamentar.
 
Liderii PNL şi PDL s-au întâlnit să stabilească cine va conduce grupul parlamentar al noului partid în Parlament. Aceştia au decis că, pe lângă liderul grupului parlamentar, vor mai fi şi cinci vice-lideri şi un secretar. Nu au reuşit, însă, să se pună de acord dacă funcţiile vor fi ocupate de PNL sau PDL.
 
Cele două grupuri parlamentare actuale ale PNL şi PDL nu vor putea fi unificate, până când regulamentul Camerei Deputaţilor nu va fi modificat, pentru că în actualul regulament nu se menţionează nimic despre cum ar trebui să se procedeze în cazul unei fuziuni.
 
O nouă discuţie pe marginea unificării grupurilor parlamentare PNL şi PDL va avea loc săptămâna viitoare, la sediul PDL. 

×
Subiecte în articol: PNL functii
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close