Antena 3 CNN Politică Ponta: Adevărata noastră bătălie nu e nici cu Traian Băsescu, nici cu PDL, ci cu noi înşine

Ponta: Adevărata noastră bătălie nu e nici cu Traian Băsescu, nici cu PDL, ci cu noi înşine

Ponta: Adevărata noastră bătălie nu e nici cu Traian Băsescu, nici cu PDL, ci cu noi înşine
09 Mai 2012   •   19:50

Preşedintele PSD, Victor Ponta, susţine că "adevărata bătălie" pe care membrii USL o au de dus în perioada următoare nu este nici cu PDL, nici cu Traian Băsescu, ci "cu ei înşişi", pentru a arăta că românii pot avea o viaţă aşa cum şi-o doresc "aici, nu în alte părţi ale Europei sau ale lumii".
   
Potrivit Mediafax, Victor Ponta a declarat, miercuri, la lansarea candidaţilor social-democraţi din Gorj, că, de acum înainte, USL trebuie să se lupte cu propriul stil de a face politică şi trebuie să îşi onoreze promisiunile.
   
"Adevărata noastră bătălie, până la urmă, nu mai este nici cu Traian Băsescu - va ieşi din scenă mai urât sau mai puţin urât, până la urmă, decizia îi aparţine -, nu mai este nici cu PDL-ul, nici nu mai ştiu dacă mai e vreun pedelist în judeţul Gorj sau prin ţară! Adevărata noastră bătălie va fi cu noi înşine, pentru a arăta că putem să avem o viaţă aşa cum ne dorim aici, în Gorj, aici, în România, nu în alte părţi ale Europei sau ale lumii", a spus Ponta, discursul său fiind întrerupt de aplauzele celor circa 600 de persoane prezente la lansarea candidaţilor USL Gorj.
   
Premierul a mai spus că şi în 2004 şi în 2008 a participat la lansarea candidaţilor PSD Gorj, Ponta fiind din anul 2004 deputat de Gorj.
   
"Am ajuns prim-ministru şi pentru că aici din 2004 am luptat împreună pentru judeţul Gorj şi am rezistat şi vreau să le mulţumesc celor care, mai ales în ultimul an, atunci când presiunile au fost îngrozitoare şi le ştiţi foarte bine, au spus nu, rămânem alături de PSD, rămânem alături de USL, rămânem alături de Victor Ponta. Şi lucrul ăsta n-o să-l uit niciodată", a precizat Ponta.


×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close