Antena 3 CNN Politică Ponta, proaspăt bărbierit:I-am spus lui Rus că nu mă rad până nu se aprobă Master Planul la Transport

Ponta, proaspăt bărbierit:I-am spus lui Rus că nu mă rad până nu se aprobă Master Planul la Transport

Ponta, proaspăt bărbierit:I-am spus lui Rus că nu mă rad până nu se aprobă Master Planul la Transport
10 Iul 2015   •   13:22

Premierul Ponta a apărut,vineri, fără barbă şi perciunii cu care revenise în ţară după operaţia din Turcia, explicând că i-a promis fostului ministru Rus că nu se va mai rade până nu se aprobă Master Planul de Transport,inclus în Programul Operaţional Infrastructură Mare semnat cu Comisia Europeană.

Prim-ministrul Victor Ponta a semnat, vineri, la Palatul Victoria, împreună cu comisarul european pentru politici regionale, Corina Creţu, decizia de aprobare a Programului Operaţional Infrastructura Mare 2014-2020, program care cuprinde şi Master Planul de Transporturi. Ponta a sosit la eveniment în cârje, dar fără perciunii, mustaţa şi barba cu care sosise în ţară miercuri şi cu care apărea inclusiv în fotografiile din Turcia, postate pe contul său propriu de Facebook.

"Înainte de a pleca din ţară, i-am spus domnului ministru Rus, în tradiţia altor oameni politici cunoscuţi, că îmi las barbă şi nu mă mai rad până nu se aprobă Master Planul. Iată că s-a aprobat", a explicat Ponta.

Premierul a arătat că nu contează faptul că multe din proiectele pe care le demarează acest Guvern vor fi inaugurate de alţii şi a mulţumit pentru contribuţie tuturor miniştrilor Transporturilor, începând cu Ioan Rus, care au ocupat această funcţie în guvernele conduse de el.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close