Antena 3 Politică Premierul Dăncilă promite sprijin pentru dezvoltarea tehnologiei moderne VIDEO

Premierul Dăncilă promite sprijin pentru dezvoltarea tehnologiei moderne VIDEO

20 Mai 2019   •   23:41
Premierul Dăncilă promite sprijin pentru dezvoltarea tehnologiei moderne VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă promite sprijin guvernamental pentru implementarea tehnologiilor moderne. Aflată în vizită la întreprinderea aeronautică IAR Ghimbav, șeful Guvernului a subliniat că este nevoie de modernizare pentru a obține performanță.

"După cum am menţionat, vizităm mai multe unităţi economice (...) pentru a vedea realizările pe care le au până în acest moment şi trebuie să spunem că îl felicităm pe domnul director pentru modul de abordare, pentru viziunea dumnealui şi pentru faptul că, iată, avem o unitate economică care obţine profit, dar şi din punct de vedere al provocărilor la care trebuie să răspundă şi acolo unde este nevoie de sprijinul Guvernului să acordăm acest sprijin, astfel încât să îmbunătăţim lucrurile. Un element important îl reprezintă investiţiile, avem nevoie de tehnologie nouă, avem nevoie de modernizare astfel încât să putem vorbi de competitivitate şi performanţă", a declarat Viorica Dăncilă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close