Antena 3 CNN Politică Trei lideri judeţeni din PNL, loviţi de COVID. Mesaj din izolare: "Protejați-vă! Este momentul să fim disciplinați"

Trei lideri judeţeni din PNL, loviţi de COVID. Mesaj din izolare: "Protejați-vă! Este momentul să fim disciplinați"

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a anunţat pe o reţea de socializare că este infectat cu coronavirus şi rămâne în izolare până se va vindeca şi testul va fi negativ.

Trei lideri judeţeni din PNL, loviţi de COVID. Mesaj din izolare: "Protejați-vă! Este momentul să fim disciplinați"
Sursa foto: Agerpres
de Milena Niță    |    21 Noi 2020   •   10:30

"Am fost depistat pozitiv cu coronavirus. Retransmit apelul binecunoscut către populație: protejați-vă!”, a scris Adrian Miuțescu pe Facebook.

Acesta s-a testat "având în vedere gravitatea pandemiei și numărul mare de infectări".

Miuţescu: Respectați recomandările autorităților! E momentul să ne gândim la sănătatea noastră

"Nici eu nu am fost ocolit de COVID-19. În consecință, voi respecta prevederile legale. Tratament și izolare până când următorul test va ieși negativ. 

Vreau, cu această ocazie, să retransmit apelul deja binecunoscut către populație. Protejați-vă! Respectați recomandările autorităților! Paza bună trece primejdia rea! Este momentul să fim disciplinați și să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur!", a adăugat președintele PNL Argeș.

Aţi doi preşedinţi din PNL s-au infectat curând cu coronavirus. Joi, președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, anunța că este COVID pozitiv, şi tot atunci președintele PNL Harghita, Sebastian Buzilă, a anunțat că are coronavirus.
 

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close