Preşedintele CJ Ilfov îi cere demisia lui Radu Stroe de la M.A.I., din motive "strict politice"

de A.M.P    |    28 Ian 2013   •   18:37
Preşedintele CJ Ilfov îi cere demisia lui Radu Stroe de la M.A.I., din motive "strict politice" Foto: Agerpres
Preşedintele CJ Ilfov, Marian Petrache (PNL), a declarat, luni, că i-a solicitat demisia lui Radu Stroe de la şefia Ministerului de Interne şi îşi menţine această solicitare, motivul fiind legat de "chestiuni politice", scrie Mediafax.

"Nu are legătură nici cu Consiliul Judeţean nici cu Ministerul de Interne, e o chestie strict politică, de aia am vrut să o discut numai cu Crin Antonescu şi cu el. (...) E o problemă internă, de aia nici nu am vrut să fac tam-tam, am vrut să rămânem numai Biroul (Politic Central al PNL, n.r.) în sală. (...) I-am cerut demisia în primul rând din calitatea de membru al Biroului, asta a fost poziţia mea, cred că am voie să vorbesc în Birou", a spus Petrache.

Liderul PNL Ilfov a menţionat că îşi menţine solicitarea privind demisia lui Stroe până la momentul lămuririi situaţiei în cadrul întâlnirii cu preşedintele PNL şi cu ministerul de Interne.
   
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că va avea o discuţie în trei, cu preşedintele CJ Ilfov, Marian Petrache şi cu ministrul de Interne, Radu Stroe, el menţionând, pe de altă parte, că la şedinţa de luni a conducerii PNL nu s-a discutat despre demisia sau demiterea ministrului.
   
"Domnul preşedinte Marian Petrache a solicitat o discuţie pe care să o avem în trei, între domnia sa, ca preşedinte de Consiliu judeţean, între domnul ministru de Interne şi eu, ca preşedinte al partidului", a spus liderul liberal.
   
"Presupun că sunt nişte neînţelegeri", a spus el, întrebat dacă ştie care este motivul acestei solicitări.

Surse liberale susţineau, anterior, că Petrache i-ar fi cerut, în BPC, demisia lui Stroe din funcţia de ministru.Parteneri
x close