Antena 3 CNN Politică Prima reacție din PSD după ce Gabriela Firea a cerut demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan

Prima reacție din PSD după ce Gabriela Firea a cerut demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan

Prima reacție din PSD după ce Gabriela Firea a cerut demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan
de S.T.    |    01 Sep 2018   •   16:09

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a afirmat, sâmbătă, că Partidul Social Democrat ar trebui să aibă un Guvern mai performant decât cel din prezent.

Totodată, chestionată ce părere are cu privire la faptul că în şedinţa CExN Gabriela Firea ar fi cerut demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, Ecaterina Andronescu a precizat: „Cred că toate aceste lucruri trebuie să fie discutate, şi ce am scris eu în scrisoare şi ce spune Gabriela Firea, pentru că eu cred că trăim o perioadă în care politica trebuie abordată puţin mai mult decât până acum, în sensul că ceea ce se întâmplă trebuie discutat cu oamenii şi nu trebuie create tensiuni şi divizarea aceasta. (...) Trebuie să dezbatem fără patimă, cu răbdare şi cu înţelepciune, pentru că oamenii ne-au trimis să guvernăm această ţară”.

De asemenea, Ecaterina Andronescu a precizat că ea nu este membru al Comitetului Executiv al PSD, precizând însă că scrisoarea sa ar trebui discutată în CExN sau în cadrul întâlnirii grupurilor parlamentare ale partidului, de sâmbătă, de la Neptun.


 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close