Antena 3 CNN Politică PSD: ”Ei sunt responsabili de gaura de 1 miliard de euro prin achiziția aberantă de vaccinuri!”

PSD: ”Ei sunt responsabili de gaura de 1 miliard de euro prin achiziția aberantă de vaccinuri!”

Atacul furibund al foștilor miniștri USR-Plus după greșeala secretarului de stat din Ministerul Sănătății privind spitalele noi din fonduri PNRR este „disproporționat”, spune PSD, care amintește de achizițiile de vaccinuri COVID-19, pentru care „România plătește degeaba 1 miliard de euro”.

PSD: ”Ei sunt responsabili de gaura de 1 miliard de euro prin achiziția aberantă de vaccinuri!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    19 Iul 2022   •   14:44

”Atacul furibund al foștilor miniștri USR-Plus după greșeala unui secretar de stat din Ministerul Sănătății este la fel de disproporționat ca și achizițiile de vaccinuri COVID-19 pe care le-au aprobat și pentru care România plătește degeaba 1 miliard de euro!  

E disproporționat pentru că secretarul de stat a făcut imediat rectificările necesare privind lista spitalelor ce urmează să fie finanțate din PNRR. Dar e disproporționat și pentru că omul care contează cu adevărat în comunicarea acestor subiecte este ministrul Alexandru Rafila, care a fost mereu precis în declarații. 

Iar cel mai disproporționat aspect e că s-au găsit să atace tocmai ei, care și-au pus în PNRR servicii de consultanță mai mari ca valoare decât proiectele în sine. Cei care sunt responsabili de gaura de 1 miliard de euro prin achiziția aberantă de vaccinuri, de numărul mare de decese din valul 4 pe fondul lipsei medicamentelor, de incendiile în serie din secțiile COVID-19 sau de mortalitatea excesivă a bolnavilor cronici fără acces la servicii spitalicești.  

Tocmai ei s-au găsit să atace cu vehemență o eroare marginală, când au fost atât de catastrofali ca miniștri ai Sănătății?!”, scriu reprezentanții PSD pe o rețea socială.

Atacul furibund al foștilor miniștri USR-Plus după greșeala unui secretar de stat din Ministerul Sănătății este la fel...

Publicată de Partidul Social Democrat pe Marţi, 19 iulie 2022

×
Subiecte în articol: PSD
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close